Kristina Ivanova atsikratė nepageidaujamų kilogramų, kaip ji tai padarė? Pati dainininkė teigia, kad tiesiog gyvena sveikai, jos racione daug vaisių ir daržovių, įvairių grūdų ir kruopų košių. Ji valgo viską, ko tik nori, bet nedidelėmis porcijomis, ir vengia greito maisto. Kiek įmanoma, stengiasi valgį gamintis pati, renkasi tik kokybiškus, geriausia ūkininkų užaugintus produktus. K. Ivanovos nuomone, svarbiausia pavalgyti sočius pusryčius, neperkrauti organizmo, valgyti neskubant ir rinktis lengvą maistą, gerti kuo daugiau šviežių vaisių sulčių, arbatos, ypač žaliosios, cukrų pakeisti medumi. Galima net visą dieną valgyti vien sriubą, jei tik norisi.
Be abejo, reikia nepamiršti judėti – galima tiesiog pasivaikščioti gryname ore. Taip pat ji organizmą stiprina žuvų taukais.
Atlikėja labai pamėgo įvairias salotas, vienų kurių receptą ir pateikiame.
Kristinos Ivanovos vištienos salotos su saulėgrąžomis
Ingredientai:
– gabaliukas vištienos filė,
– salotų lapai,
– rukola,
– vyšniniai pomidorai,
– agurkai,
– saulėgrąžos ir sezamo sėklos,
– žalumynai,
– alyvuogių aliejus,
– citrina,
– alyvuogės.
Gaminimo būdas:
Vištieną supjaustoma smulkiomis juostelėmis, paskaninama baziliku, petražolėmis, krapais, žiupsneliu pipirų bei trupučiu druskos ir apkepama. Pomidorai ir agurkai supjaustomi, salotų lapai stambiai suplėšomi, įdedama nedaug rukolos. Šiek tiek pakepinama sauja saulėgrąžų ir keturi šaukštai sezamo sėklų. Sėklos salotoms suteikia ne tik sotumo, bet ir puikiai gerina visą virškinimo sistemą. Viskas sudedama į indą ir sumaišoma, įdedamos kelios alyvuogės. Padažui sumaišomi penki šaukštai alyvuogių aliejaus, žalumynai ir išspaudžiama pusė citrinos. Salotos sudedamos į lėkštes ir apšlakstomos paruoštu padažu.